Sovitamme askeleemme Hänen askeleittensa mukaan

Lopun ajat, taas pinnalla. Mietin viikonloppuna futurismia (jos ei ole tuttu käsite, kurkkaa https://avoimentaivaantalo.fi/index.php?p=1_32).

Muistan, miten mielenkiintoista oli tutkia, miten pitkälle "ajan merkit" olivat toteutuneet, miten lähellä olimme pedon merkkiä, antikristuksen ilmestymistä, tempausta, harmageddonia... tiedän, että useimmat voivat mielessään jatkaa tuota listaa.

Kris Valloton sanoi yhdessä profeetallisen konferenssin puheessaan jotain, joka sai minut tajuamaan, miten suuri ongelma futurismissa piille.

Hän sanoi: "these are the schemes of the enemy and you cannot do anything about it".

Futurismin valhe piilee siinä, että se saa meidät tutkimaan sitä, mitä vihollinen tekee, miten pitkälle vihollinen on edennyt juonissaan aivan kuin se olisi hyväksytty suunnitelma, jonka toteutumista seuraamme. Ajattelepa hetki. Olemme poimineet Raamatun tulkinnan, joka julistaa vihollisen voittoisaa etenemistä hamaan loppuun asti ja teemme siitä oletusarvon tulevaisuuden odotuksille.

Me olemme voittoisa seurakunta, jota tuonelan portit ei voita, sinapinsiemen, pienin, josta tulee suurin. Olemme se pieni määrä taikinajuurta, joka hapattaa koko taikinan.

Emme katso, mitä vihollinen tekee, katsomme Häneen, ja mitä Hän tekee.. Emme sovita askeliamme vihollisen suunnitelmien mukaan, sovitamme askeleemme Hänen askeleittensa mukaan. Emme tuhlaa aikaa vihollisen juonien opiskeluun, opiskelemme, mitä Jumala, joka on rakkaus, haluaa.

Tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni.

Parantakaa sairaita, herättäkää kuolleita, puhdistakaa pitalisia, ajakaa ulos riivaajia.

Jumalan valtakunta on vanhurskautta, rauhaa ja iloa Pyhässä Hengessä.

Ja vielä, veljet, kaikki, mikä on totta, mikä kunnioitettavaa, mikä oikeaa, mikä puhdasta, mikä rakastettavaa, mikä hyvältä kuuluvaa, jos on jokin avu ja jos on jotakin kiitettävää, sitä ajatelkaa.