Vapautuspalvelijoiden verkosto

 

Ole vapaa, en pyydä sinua liittymään mihinkään. En etsi kannattajia. Haluan verkostoitua. Haluan löytää ja tulla löydetyksi, tavata ja tulla tutuksi, rohkaista ja rohkaistua, jakaa kokemuksia ja oppia muiden kokemuksista. Ja vain levähtää, tuntea, että meitä on monta, en ole yksin.

Oma historiani lähtee perinteisestä vapautuspalvelusta, profeetallisesta vapauttamisesta, vuosi oli 2003. Hyppäsimme aivan uudelle alueelle. Doris Wagnerin How to cast out demons oli yksi perusopuksia. Huomasin kuitenkin pian, että vapaus jäi usein lyhytaikaiseksi. Muutamien viikkojen tai kuukausien päästä henkilö oli taas jumissa samassa kohtaa. Tajusin, että jos maaperä ei muutu, henkilö joutuu helposti uudelleen samaan kahleeseen. Aloin etsimään jotain enemmän.

Vuosien varrella opin uusia asioita; toiset toimivat, toiset eivät. Profeetallinen rukouspalvelu nousi enemmän pinnalle, varsinainen vapautuspalvelu jäi vähemmälle.

2011 tutustuin Bethel Sozoon. Oli kuin olisin tullut kotiin. Se muutti, ehkä ei kaikkea, mutta paljon. Löysin tavan palvella, joka auttoi minua. Opiskelin Bethelin materiaaleja ja aloin käyttämään sozo-työkaluja palvellessani muita. Näin "toivottomien" lukkojen aukeavan, ihmisten pääsevän hetkessä vapaaksi asioista, jotka oliva painaneet heitä vuosia.

Halusin saada sozon Suomeen, mutta silloin ei mikään tuntunut aukeavan. Matkustin koulutuksiin Englantiin. Siellä minulle impartoitiin Sozo Suomi. Sozo Advance-koulutuksessa tapasin Dawna de Silvan ja Teresa Liebscherin. Kerroin Suomesta, unelmastani. Yhtäkkiä ovet olivat auki. Samaan aikaan silloiset mentorini opiskelivat sozoa kotimaassaan, tarkoituksenaan saada kouluttajalisenssi. Suhteemme vuoksi, emme kysyneet kouluttajia Englannista vaan kytkimme heidät projektiin.

Siitä alkoi pienen Open Heaven -palvelutehtävän kuuden kuukauden ja tuhansien tuntien työmaratoni. Käännökset, kirjan painatukset, viestintä, paikkojen löytäminen, järjestelyt, kontaktit... meitä oli kolmen naisen tiimi, kaksi meistä teki käytännön työn. Kun oli koulutustapahtumien aika, Jumala järjesti jokaiselle paikkakunnalle upean tiimin johtamaan ylistystä, tulkkaamaan, järjestämään tarjoiluja. Meiltä ei puuttunut mitään. (Kesti toiset puoli vuotta, ennen kuin uupumus alkoi hellittää). Koulutimme yli 200 henkeä. Ja te olette myös niitä, joita haluan löytää.

Tänä päivänä työkalupakissani on sozo-työkaluja sekä perus- että lisätyökalut. Profeetallinen vapauttaminen myös, kuitenkin eri näköisenä kuin 15 vuotta sitten. Jos täytyisi nimetä oppi-isä, ehkä se olisi Pablo Bottari. Kaikki työkalut muotoutuvat kuitenkin käytössä käyttäjän käteen sopiviksi. Monta upeaa opettajaa ja mentoria ovat jakaneet omastaan. Matkan varrella on mukaan tarttunut työkaluja, joita en edes osaa yhdistää mihinkään. Mutta ennen kaikkea olen oppinut ymmärtämään, että kaikki työkalut ja systeemit ovat vain kuolleita kirjaimia, tai pahimmillaan vihollisen käytössä, jollei Jumalan Pyhä Henki saa johdattaa niiden käytössä. Kunnioitus ja rakkaus ovat myös läsnä.

Tässä lyhyesti minun tarinani. Millainen on sinun tarinasi?

Palveletko yksin tai pienen tiimin kanssa yksin? Yksin on joskus raskasta. Yksin palvellessa on riski, että se, mitä teet alkaa hitaasti kulkemaan vinoon. Niin hitaasti, ettet huomaa muutoksen tapahtumista. Voi mennä kauankin, ennen kuin huomaat, että olet väsynyt, tulee jumeja, vapautus ei virtaa. Mutta et huomannut, kun ei ollut ketään, joka olisi nähnyt, ei ketään, jonka työtä olisi voinut katsoa ja huomata, olet liikkumassa eri suuntaan. Haluaisitko verkostoitua?

Voimme tukea toinen toistamme, rohkaista ja laittaa olkapäämme alle tueksi, kun toinen väsyy. Palvella toinen toistamme.
Voimme konsultoida toisiamme, jakaa kokemuksia (pitäen palvelemamme ihmiset nimettöminä suojassa) ja oppia toisiltamme.
Voit napata toiselta uuden työkalun takataskuun. Ehkä et heti käytä sitä, mutta, kun olet jumissa, muistat sen ja kokeilet. Ehkä siitä tulee uusi vapautustyökalu vyöhösi tai pakkiisi.

Olitko Sozo Basic-koulutuksessa tai muussa vapautuspalvelukoulutuksessa. Halusit alkaa palvella, mutta mitään ei ole tapahtunut, mikään ei auennut.
Jos luet tätä, jos sydämesi halu on edelleen nähdä veljet ja sisaret vapaina Kristuksessa, astu esiin, tule mukaan, missä sitten asutkin.

Vaikka kokoontuminen ei juuri nyt onnistukkaan. Ota yhteyttä, jos sinullakin on tarina vapauspalvelijana. Myös yhteydenotossa voit olla yhtää vapaa kuin miten kutsuimme sinua kokoontumiseen tässä: Voit tulla kovat kaulassa tai olla jo ovella niin juovuksissa Pyhästä Hengestä, että saamme raahata sinut sisään.
Yhdessä oloa, opetushetkiä, ajatusten ja kokemusten vaihtoa, ylistystä ja Jumalan läsnäoloa.