Profeetat, nyt on aika!

Hanna Matikainen
Isän tytär kasvamassa profeetan kutsuun

Profeetat, olette leikkineet kutsullanne. Olette leikkineet seurakuntaa, leikitelleet ilmestyksellä, asuneet mielikuvitusmaailmassa. Olette leikitelleet omilla tarpeillanne. Tahdon tämän ja tämän ensin, ilman tuota en ainakaan anna kaikkea. En tykkää tästä tai tästä. Odottaen, että jotain alkaisi tapahtua, että kypsyisit ensin tarpeeksi. Saavuttaisit jonkun kypsyyden ja aikuisuuden tilan, jossa sinulle annetaan kaikki lautasella. - Nyt on aika tehdä todellista työtä.

Profeetat tulevat pään alaisuuteen mielellään, työskentelevät sinnikkäämmin kuin muut. He kuulevat kyllä Jumalaa, mutta tottelevatko he? Onko totteleminen kirosana?

Profeetta, tehtäväsi on etsiä intiimiyttä Jeesukseen, kunnes se manifestoituu! Hedelmöittyä läsnäolossa! Rukoile, kunnes synnytät jotain. Hoivaa, kunnes se kasvaa. Treenaa sydäntäsi, kunnes tiedät, että pystyt vapauttamaan! Sinulle on annettu niin paljon, sinulla on paljon tarjottavaa. Olet etulinjalla! Tämä on apostolinen korjaus, ja tiedän, että se kirpaisee! Tiedän myös, että sinut on hakattu, poljettu ja jauhettu osiin, ja se sattuu, mutta taistelut ovat voitettaviksi!

Sinut on myös nostettu henkeen, treenattu, varustettu asein! Sinä myös tunnet ja koet enemmän Hänen rakkauttaan kuin monet muut koko elämänsä aikana. Saat tuntea Hänet, osaat etsiä Häntä. Vihollinen on sparrannut sinut suuria asioita varten! Jeesus odottaa palkkiotaan sinusta. Iskä suojaa selustasi, sinut on koulutettu.

Ryhdytkö taisteluun vai pysytkö piilossa!! Riittääkö tämä sinulle? Kukaan ei tee tätä yksin, kun pakkojyystäminen loppuu, sinä vasta aloitat todellisen työn. Huudan, koska aika on nyt! Rakastan teitä niin paljon, että uskallan korjata teitä! Olen kävellyt saman tien!

Rakkaudella, Hanna