Jumala tulee sun uniin.

Hanna Matikainen
Isän tytär kasvamassa profeetan kutsuun

Dreamers Dream Loppuvuodesta on ollut aikakausi, jolloin ihmiset on nähneet ihan hurjasti unia. Suurin osa unista liittyy omaan prosessiin ja koen, että Jumala on siivonnut monen ihmisen tunnemaailmaa käsittelemällä asioita unissa nostamalla asiat ikään kuin nähtäville. Jos ei oman sydämensä kanssa saa jutelluksi päivisin, se voi tapahtua unissa.

Suurin osa meidän unistamme on meille itsellemme tarkoitettuja, vaikka olisikin profeetallinen ihminen.

Nyt vuoden lopussa koen, että on aika siivota edellinen aikakausi selkeäksi, ja siksi tämä unien paljous.

Unissa moni voi myös saada suuntaa Jumalalta omaan elämäänsä. Kuitenkin unet täytyy tulkita ihan samoin kuin profetiatkin - mistä hengestä ne tulevat. Ne eivät siis ole välttämättä mitään autenttista totuutta, vaan tarvitsevat Pyhän Hengen kanssa tutkimista.

Kun joku oma ahdistus purkautuu unimaailmaan, se on vain hyvä käsittelykeino, mutta se täytyy erottaa Jumalan puheesta unissa.

Tämä on helpointa oman sydämen tilan tuntemalla, jos tietää, että joku asia ahdistaa, niin sen ilmaantuminen uniin on hyvin tavallista ja helppo nähdä.

Kun Jumala taas puhuu unessa, siinä on selkeä Jumalalta tuntuva ja maistuva maku, yleensä selkeys. Se on selkeä uni, jossa on profetian hengelle tyypillinen tunnelma; se tuntuu erilaiselle kuin oma persoona on, mutta samalla uudestisyntynyt henki tunnistaa sen.

Vihollisen unet ovat taas syyttäviä, sekoittavia, tuntuvat painostavilta. Niissä voi olla tyhjän tunne, vaikka tapahtuu paljon asioita. Yleensä pelko tulee unesta, mutta se ei käsittele omaa pelkoa, joka on ollut jo olemassa jne. On aika nähdä unia. Vapautukoot sinulle jumalalliset unet tänään, Jeesuksen nimessä. Love, Hanna