AVOIMEN TAIVAAN TALO

 

Käytännön sovellus elämisestä ja vaeltamisesta uudessa liitossa.

Vapaus kasvaa, vapaus vaeltaa normaalina kristittynä yhdessä Jumalan kanssa, yhdessä toinen toisemme kanssa.

Täällä ollaan

meilläkin on ikävä teitä, olisi ihana tavata, voimautua yhteisestä uskosta, keskinäisestä rakkaudesta. Täällä on menossa keittiöremontti, joka juuri laajeni isommaksi putkiremontiksi. Kokoontumistila on täynnä pahvilaatikoita. Pysy kuitenkin kuulolla. Tilanne elää.

Rukous Paraisten puolesta

Rukous Paraisten puolesta joka toinen torstai klo 18.30 
Avoimen taivaan talolla Ersbyssä
16. marraskuuta 2023 alkaen.

Jumalan läsnäolossa kasvaminen

Kuuntelevan rukouksen ryhmä jatkuu vielä syksyn aikana. Oma kokemukseni tästä Raili Venetvaaran johtamasta ryhmästä on Jumalan parantavan ja voimauttavan läsnäolon kokeminen, uuden löytäminen, kasvaminen Hänen läsnäolossaan.

Parantumisen askeleet -kurssi siirtyy näillä näkymin kevättalveen.
Neljä näkemystä lopun ajasta.

Tuhatvuotinen valtakunta

Matteus 24 (tulossa)

Daniel 2 (tulossa).

Liitot Raamatussa

VT:n kronologinen järjestys

Liitto Nooan kanssa (tulossa)

Liitto Aabrahamin kanssa (tulossa)

Liitto Mooseksen kanssa (tulossa)

Liitto Daavidin kanssa (tulossa)

Uusi, parempi liitto (tulossa)

Aabrahim ja Daavidin liittojen täyttymys (tulossa)

Yhdessä Jumalan kanssa

Tästä kaikki alkaa, elämämme tärkeimmästä suhteesta. Kukaan ei voi kertoa, miltä tämän suhteen pitää näyttää. Olemme kaikki uniikkeja, ainutkertaisia, siksi myös suhteemme on uniikki ja ainutkertainen. Olet Jumalan suosikki-sinä. Jumalan kanssa opimme, miten Hän meidät loi, millainen on se uniikki, ainutkertainen sinä, ylen ihmeellisesti luotu.

Toinen toisemme kanssa

Meillä on yhteinen identiteetti, olemme Jumalan lapsia; poikia ja tyttäriä. Olemme Kristuksen ruumis, valittu suku, pyhä papisto, pyhiä ja vanhurskaita, Kristuksessa, istutettuna taivaallisiin Kristuksen kanssa.. Mutta meitä jokaista on vain yksi kappale, sinä, minä. Vain sinä voit kantaa sitä aarretta, jonka Jumala asetti sinuun toisia varten. Jumalan hyvyys ja rakkaus, Hänen kirkkautensa, virtaavat kauttasi ainutlaatuisella tavalla, sillä tavalla kuin Hän sinut loi. Se on meidän uniikki identiteettimme. Ajattele, miten Jumalan valtakunta tulee esiin, kun kuljemme yhdessä toinen toisemme kanssa.

Apua arkeen

Miksi en kuule Jumalan ääntä? Olenko ainoa, jolla ei ole "kokemuksia"? Suurimmalla osalla meistä, ehkä meillä kaikilla, on kysymyksiä, mietteitä, joita emme kovin helposti sano ääneen, koska luulemme, että olemme ainoita, jotka kamppailevat. Puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä. Tuetaan, rakennetaan, kasvetaan yhdessä

Työkaluja kasvuun

Onko Raamatussasi paikkoja, jotka eivät tunnu menevän yhteen sen kanssa, mitä olet oppinut? Onko teologiassasi aukkoja? Olemme varmaan yhtä mieltä siitä, etteivät aukot ole Jumalassa vaan teologiassamme. Saanko haastaa sinut, niin kuin minutkin on haastettu, katsomaan ja tutkimaan, mitä uskon ja mihin uskomani perustuu. Se on haastava, mutta upea matka.

KASVUKANAVALLA Kohti täyttä vapautta- kasvuhaaste. Klikkaa mukaan tästä.